Eker

Adım Adım Samsun'a

Eker I Run, 19 Mayıs'ı fark yaratan bir sanal yürüyüş etkinliği ile kutladı
4 bin 400'den fazla kişi Atatürk'ün izinde #AdımAdımSamsuna ulaştı

/images/haberler/adimadimsamsuna1.png

Adım Adım Samsun'a

Toplumda sağlıklı yaşam, spor ve yardımseverliğe yönelik farkındalık yaratmayı amaçlayan Eker I Run Koşusu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yoğun ilgiyle karşılanan bir sosyal medya etkinliği ile kutladı. Bir bayrak yarışı ruhuyla kurgulanan etkinlikte yer alan 4.403 katılımcı, #AdımAdımSamsuna varan bir sanal yürüyüşün parçası oldu.
Eker I Run'ın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için yaptığı sanal yürüyüş etkinliği sosyal medyada yankı uyandırdı. 19 Mayıs'ın 102. yılında Atatürk'ün izinde #AdımAdımSamsuna söylemiyle hayata geçirilen sanal yürüyüş, tıpkı Atatürk'ün 1919 yılında yaptığı yolculuk gibi 16 Mayıs'ta başlayıp, 19 Mayıs'ta sona erdi. İstanbul ile Samsun arasındaki 732 km'lik mesafenin, bir bayrak yarışı ruhuyla simgesel olarak katedilediği sanal yürüyüşe toplam 4.403 kişi katıldı.


4 günde #AdımAdımSamsuna 6 kez ulaşıldı

Bu anlamlı etkinliğin bir parçası olmak isteyen katılımcılar, Eker I Run'ın web sitesi ekerkosu.com adresini ziyaret ederek, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve 19 Mayıs temasıyla hazırlanan görsellerden birini seçti. Kullanıcılar seçtikleri görsellere, kendi isimlerini ekleyerek sosyal medyada paylaştı. Tüm paylaşımlar, 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen sanal yürüyüşe katkı sağladı. Kullanıcıların her paylaşımı, İstanbul ile Samsun arasındaki sanal yürüyüşün 1 kilometresini oluştururken, 4.403 kişilik yüksek katılım sayesinde hedeflenen mesafeden çok daha uzun bir yol katedildi. #AdımAdımSamsuna sanal yürüyüşünde, 4 günde 4.403 kişiyle 732 km mesafeye tam 6 kez ulaşıldı.
Eker I Run'ın öncülüğünde kurulan dijital yola çıkan tüm katılımcılar, Atatürk'ün izinde #AdımAdımSamsuna ulaşmanın coşkusunu yaşadı.

icebus

SOĞUTUCU ARAÇLARIMIZLA EKER LEZZETLERİ KAPINIZDA
market.eker.com

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Ticaret A.Ş. Tüm telif hakları saklıdır © 2021